divendres, 3 de juny del 2011

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘EL MASNOU BLAUVERD. UN ITINERARI PER UNA VILA DEL SEGLE XXI’


El passat dimecres 1 de juny es va presentar a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou, el llibre El Masnou blauverd. Un itinerari per una vila del segle XXI.

El llibre, que ha estat editat per l’Ajuntament d’aquest municipi, reflecteix aspectes rellevants de la vila mitjançant nombroses fotografies, textos que es basen en diverses fonts bibliogràfiques i els testimonis de masnovins destacats.

El text del llibre ha anat a càrrec dels escriptors Albert Calls i Sílvia Tarragó, i les fotografies són d’Ibai Acevedo (excepte les imatges extretes de l’arxiu de l’Ajuntament).

L’escriptor Francesc Miralles va ser l’encarregat de presentar l’acte que va comptar amb l’assistència de l’alcalde en funcions, Eduard Gisbert. Més de dues-centes persones van omplir la biblioteca i van rebre un exemplar del llibre en finalitzar la presentació.

La història, alguna llegenda, les masies, les fàbriques, els museus, el paisatge i, sobretot, la gent que al llarg del temps ha contribuït a fer del Masnou el que és ara, formen part d’aquest llibre.

En breu es podrà adquirir a diversos punts del Masnou per 22€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada