divendres, 16 de març del 2012

ENTREVISTA A JOAN-DANIEL BEZSONOFF

Fa ja molts anys que vaig conèixer a Joan-Daniel Bezsonoff. Va ser a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent, i ell començava a publicar. Amb el temps i amb el seu treball, ha aconseguit situar-se en un lloc destacat de les lletres catalanes. Actualment és un dels escriptors amb més projecció a la Catalunya Nord.

Aquí teniu l'entrevista que li he fet fa uns dies:

5 Preguntes de lletres


2 comentaris:

  1. Molt interessant, com totes. Sempre se n'aprèn i, a més, s'agafen ànims, perquè quan tens la temptació de plegar llegeixes "pencar, pencar i pencar..." i tornes a l'ordinador.

    ResponElimina
  2. És cert, Olga, sempre se n'aprèn. I m'alegra molt que t'agafin ànims, tot i que crec que ja el fet d'escriure et deu animar.

    Moltes gràcies pel teu comentari, sempre és agradable trobar-te per aquí, tot i que ja no faig gaire entrades perquè estic acabant una novel·la que ha de sortir aquesta tardor. A més, continuo fent els continguts del web de La Comarcal. Aquesta setmana estem preparant un homenatge a Valerià Pujol, perquè el 29 d'aquest mes farà 20 anys de la seva mort. És una llàstima que la seva obra que no sigui més coneguda.

    ResponElimina