dimarts, 15 d’abril del 2014

Presentación de 'Top Fairies' en Cabrera de Mar


Me hace una particular ilusión este último acto para dar a conocer mi bilogia sobre hadas y moda, Top Fairies, ya que tendrá lugar en la población donde resido y de la mano de una gran escritora y amiga, Care Santos, quien, a pesar de su ajetreada agenda de estos días, ha aceptado ejercer de 'hada madrina' de esta presentación tan especial.

La Biblioteca Ilturo, que acogerá el acto, ha preparado un entorno de lo más mágico para hacer que mañana nos sintamos como en Avalon. No nos resultará difícil, ya que la cercanía de los bosques y del castillo de Burriac son de lo más evocador. Además, unas jóvenes neofairies de la Associació Cabrera és Espectacle, nos deleitaran con una de sus feéricas actuaciones.

Mañana miércoles, 16 de abril, a las siete de la tarde, en la Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar, la magia y el glamur se dan cita.





2 comentaris:

  1. Fa molt de goig, aquest cartell, Sílvia.
    Desitjo que tot et vagi bé i endavant, i amb unes quantes fades padrines que t'acompanyin els teus moments feliços.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies Olga! La veritat és que en dec tenir alguna, de fada padrina, atès que ja he tingut diverses experiències màgiques relacionades amb aquests llibres. La darrera va ser, precisament, durant la presentació a Cabrera de Mar: a la biblioteca no es pot menjar i, per tant, no havíem portat ni tan sols cava. Però vet aquí que una fada padrina en forma de regidora de cultura ens va portar un assortiment de pastissets dolços i salats, i ràpidament van aparèixer també diverses ampolles de cava!!!

    ResponElimina